Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Our Policy regarding COVID-19
Αγαπητοί επισκέπτες,
Παρακολουθούμε στενά τις ενημερώσεις COVID-19 και τηρούμε σχολαστικά τις οδηγίες που ορίζονται τόσο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) όσο και από τον Ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Υγείας (ΕΟΔΥ).

Με βάσει τις κυβερνητικές εντολές και οδηγίες θα ανοίξουμε με ασφάλεια και θα δεχτούμε επισκέπτες από την 1η Ιουλίου, τηρώντας πάντα τα αυστηρά πρότυπα υγιεινής που έχουμε θέσει, για να σας παρέχουμε ένα ασφαλές, υγιές και φιλόξενο περιβάλλον!

Το προσωπικό μας, έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί μέσω ειδικών σεμιναρίων για τον COVID-19 και για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον για τους φιλοξενούμενούς μας.

Έχουν τοποθετηθεί απολυμαντικά χεριών σε κοινόχρηστους χώρους, συμπεριλαμβανομένων του χώρου υποδοχής, των σαλονιών, των καταστημάτων εστίασης, στα κοινόχρηστα μπάνια και στα γραφεία.

Παρέχουμε απολυμαντικό, μάσκες μίας χρήσεως και γάντια στο προσωπικό μας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και σε όλους τους φιλοξενούμενους μας κατά την άφιξη, ενώ παράλληλα τοποθετήσαμε στους κοινόχρηστους χώρους και τις αίθουσες ειδικούς ποδοκίνητους κάδους απόρριψης των.

Πραγματοποιούμε καθαρισμό και απολύμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, ιδίως στα ασανσέρ και στα κάγκελα στις σκάλες, με αυξημένη συχνότητα και με ιδιαίτερη έμφαση στα σημεία συχνής επαφής.

Τοποθετήσαμε ειδικές σημάνσεις σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, ενημερώνοντας τους φιλοξενούμενους μας, να τηρούν την κοινωνική αποστασιοποίηση, να φορούν μάσκες και να λαμβάνουν τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής υγιεινής.

Το ξενοδοχείο μας, προετοιμάστηκε κατάλληλα, για την ασφάλεια της υγείας των φιλοξενούμενων μας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, δημιουργώντας ειδική ομάδα διαχείρισης ύποπτου κρούσματος COVID-19, σε συνεργασία με δίκτυο ιατρών, για την πρόληψη, καταστολή και διαχείριση οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού συμβάντος κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Επίσης, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, αλλά και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρείται αρχείο COVID-19 στο ξενοδοχείο μας, για τους φιλοξενούμενους μας αλλά και τους συνεργάτες μας. Ειδικότερα, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγράφουμε:

Αριθμό Δωματίου, Ονοματεπώνυμο, Εθνικότητα, Αριθμό Διαβατηρίου, Χώρα Προέλευσης, Ημερομηνία γέννησης, Ημερομηνία Άφιξης και Αναχώρησης, καθώς επίσης και στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, email), για την ανίχνευση επαφών σε περίπτωση κρούσματος.

Υποδοχή
Πραγματοποιούμαι θερμομέτρηση κατά την άφιξη των επισκεπτών για προληπτικούς λόγους. Προχωρήσαμε σε αλλαγή των ωρών αναχώρησης (μέχρι τις 11,00 π.μ.) και άφιξης (από τις 3,00 μ.μ.), ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να αερίζονται, να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται σωστά τα δωμάτια μας. Υιοθετήσαμε την ψηφιακή ενημέρωση, τις ανέπαφες συναλλαγές, καθώς και την ηλεκτρονική αποστολή παραστατικών. Προχωρήσαμε σε ειδικές σημάνσεις για την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας. Τοποθετήσαμε υαλοπίνακα ή πολυκαρβονικό υλικό (Plexiglass) στην υποδοχή. Παρέχουμε απολυμαντικό υγρό, μάσκες και γάντια μίας χρήσεως κατά την άφιξη των φιλοξενουμένων μας. Τέλος γίνεται σχολαστική απολύμανση επιφανειών συχνής επαφής και όλων των αντικειμένων που παραλαμβάνονται ή παραδίδονται στους φιλοξενούμενους μας.

Δωμάτια
Απομακρύναμε το έντυπο υλικό και το παρέχουμε πλέον ψηφιακά, ενώ παράλληλα αφαιρέσαμε τα περισσότερα διακοσμητικά στοιχεία, καθώς επίσης κι ένα μεγάλο μέρος του πρόσθετου εξοπλισμού και ιματισμού, που παρέχονται πλέον κατόπιν αιτήσεως. Φροντίζουμε τα κλιματιστικά, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, και τα ρυθμίσαμε σε λειτουργία μη ανακυκλοφορίας του αέρα. Πραγματοποιούμε αερισμό, καθαρισμό και σχολαστική απολύμανση σε όλα τα δωμάτια κατά την αναχώρηση, με την χρήση κατάλληλων και εγκεκριμένων καθαριστικών, απολυμαντικών υλικών και εξοπλισμού (υπεριώδης φωτισμός UV-C, ατμοκαθαριστές), δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα σημεία συχνής επαφής (κεφαλάρια κρεβατιών, λουτήρες, νιπτήρες, λεκάνες αποχωρητηρίων, βρύσες, πόμολα, σεσουάρ, χειριστήρια). Ειδικότερα, στα χειριστήρια τοποθετούμε καλύμματα μιας χρήσης, ενώ λαμβάνουμε ιδιαίτερη μέριμνα για τηλεφωνικές συσκευές, θερμοστάτες, ψυγεία, βραστήρες, καφετιέρες, ντουλάπες, κρεμάστρες, safe boxes, σίδερα, σιδερώστρες, πρίζες, διακόπτες, κουπαστές, καρέκλες, ξαπλώστρες, καναπέδες πολυθρόνες κλπ. Παράλληλα, κατά τη διαμονή σας, ο καθαρισμός δωματίων, το turn down service και η αλλαγή ιματισμού γίνεται κατόπιν συνεννόησης. Τέλος, έχουμε προχωρήσει στην διαμόρφωση ειδικών δωματίων απομόνωσης, για να εξασφαλίσομε την ασφάλεια των πελατών μας και των εργαζομένων μας σε περίπτωση ανάγκης.

Πρωϊνό
Το σερβίρισμα στον μπουφέ πραγματοποιείται μόνο από το προσωπικό μας, πάντα σε υπαίθριους ή ημι-υπαίθριους χώρους, τηρώντας ευλαβικά τα αυξημένα μέτρα υγιεινής (χρήση προστατευτικής μάσκας και γαντιών μιας χρήσης). Επιπλέον, προκειμένου να μην υπάρχει επαφή του πελάτη με τα φαγητά και τα σκεύη του μπουφέ, έχουμε μεριμνήσει για την τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων τόσο μεταξύ των ατόμων, όσο και μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων. Παράλληλα, εφαρμόσαμε ανώτατο όριο επισκεπτών στους χώρους σίτισης για να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Τέλος απολυμαίνουμε σχολαστικά τα τραπέζια και τα καθίσματα, με ενδεδειγμένα απολυμαντικά μετά από κάθε χρήση, φροντίζοντας να καλύπτουμε τα τραπέζια με τραπεζομάντηλα ή σουπλά μιας χρήσης.
Επισιτιστικά Τμήματα
Στον χώρο του/των εστιατορίων και του/των bar/s, η προσέλευση γίνεται με τη χρήση απολυμαντικού, μεριμνώντας για την τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων τόσο μεταξύ των ατόμων, όσο και μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων. Τα μενού μας έχουν γίνει ψηφιακά και μπορείτε να τα δείτε από την εφαρμογή που σας παρέχουμε στο κινητό σας. Κατόπιν απαίτησης του πελάτη, υπάρχει η δυνατότητα να προσφέρουμε έντυπα menu μιας χρήσεως, σε περίπτωση που δεν είναι εξοικειωμένος με τα ψηφιακά μέσα.

Πισίνα
Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της πισίνας, πραγματοποιούμε τους προβλεπόμενους τακτικούς ελέγχους της χλωρίωσης (ανά 4 ώρες) και του PH του νερού (ανά 8 ώρες). Προβαίνουμε σε τακτικό καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου, μεριμνώντας για την τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων ασφαλείας ανάμεσα στις ξαπλώστρες και τις καρέκλες, οι οποίες απολυμαίνονται σχολαστικά καθημερινά. Τέλος, φροντίζουμε την τήρηση ανώτατου αριθμού λουομένων (1 λουόμενος ανά 5 τ.μ. υδάτινης επιφάνειας), προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός τόσο εντός όσο και περιμετρικά της πισίνας.

Παραλία
Τηρούμε τις αποστάσεις μεταξύ των ομπρελών (4m απόσταση από τον άξονα των ομπρελών), γίνεται απολύμανση σε κάθε σετ ξαπλώστρας και παρέχεται κάλυμμα μιας χρήσης μετά από κάθε αλλαγή πελάτη.

Λοιπά Τμήματα - Κοινόχρηστοι Χώροι
Διαρρυθμίσαμε την επίπλωση σε όλα τα τμήματα και τους κοινόχρηστους χώρους, με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξασφαλίζεται η προβλεπόμενη κοινωνική αποστασιοποίηση. Παράλληλα εφαρμόσαμε τις οδηγίες καθαριότητας και απολύμανσης για όλα τα τμήματά μας, προχορώντας σε αυξημένες δράσεις καθαριότητας και απολύμανσης κεκλεισμένων των θυρών και δίνοντας έμφαση στα σημεία συχνής επαφής. Τέλος έχουμε εφαρμόσει σε όλους τους χώρους ανώτατο όριο επισκεπτών, για την αποφυγή συνωστισμού, σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΠΟΥ και του ΕΟΔΥ.

Παράλληλα όμως να επισημάνουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καταλύματος μας:
¬ Η υποδοχή των φιλοξενουμένων γίνεται πλέον με γρήγορες διαδικασίες, χάρη στην χρήση της τεχνολογίας, για την αποφυγή συνωστισμού στο χώρο υποδοχής και στον χώρο εισόδου.
¬ Υποστηρίζουμε τις ανέπαφες συναλλαγές Check In & Check Out.
¬ Οι περισσότεροι κοινόχρηστοι χώροι μας είναι υπαίθριοι ή ημι-υπαίθριοι.
¬ Το ιδιωτικό Πάρκινγκ μας είναι υπαίθριο.
¬ Το πρωϊνό και η εστίαση προσφέρεται σε υπαίθριο χώρο.
¬ Το Pool Bar και το Mambo Beach -restaurant- Bar είναι υπαίθριο
¬ Η είσοδος στα δωμάτια γίνεται από τις κεντρικές ή τις βοηθητικές σκάλες, ενώ η χρήση του ασανσέρ γίνεται με προσοχή και ανά άτομο ή δωμάτιο, προς αποφυγήν του συνωστισμού.
¬ Κρατάμε την πληρότητα σε χαμηλά επίπεδα για την καλύτερη διαχείριση και ασφάλεια των πελατών μας.
¬ Παρέχεται η δυνατότητα επιλογής της συχνότητας και του τρόπου καθαρισμού των δωματίων, καθώς και η δυνατότητα απολύμανσης παρουσία του πελάτη κατόπιν συνεννόησης.
Με τους τρόπους αυτούς μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε έτοιμοι να σας καλωσορίσουμε στις εγκαταστάσεις μας, εγγυόντας σας την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Μέχρι τότε, Μείνετε ασφαλείς!