Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κήπος

Σε μια έκταση 2.500 τετραγωνικών μέτρων μπροστά από το ξενοδοχείο απλώνεται ένας υπέροχος κήπος κατάφυτος με ελαιόδεντρα και χαρουπιές, φυτά χαρακτηριστικά της μεσογειακής βλάστησης. Με ξαπλώστρες που παρέχονται ελεύθερα στους φιλοξενούμενους είναι ο καταλληλότερος χώρος για ξεκούραση καθώς είναι φυτεμένος με γκαζόν και εξασφαλίζει πολύτιμη δροσιά ακόμη και τις πιο θερμές ημέρες. Όαση για μεγάλους αλλά και για τους μικρούς μας φίλους που θα παίξουν με ασφάλεια στο χώρο αυτό σε άμεση επαφή με τη θάλασσα. Κούνιες, τραμπάλες, σπιτάκια και τραμπολίνο, επιλεγμένα με βάση τα πιο αυστηρά διεθνή στάνταρ βρίσκονται στη διάθεσή τους.